ipb
28 November 2014
image of news Department of Civil Engineering and Environment (SIL), Faculty of Agricultural Technology, Bogor Agricultural University got a chance to conduct the training to improve the quality of human resources of students. In this occasion, Dept. SIL in collaboration with Ministry of Public Works (PU) and Training Center for Construction and Equipment Jakarta conducted the training with the theme of “Pelatihan Ahli Muda Profesional / Training of Professional Young Experts”. The training was held for 6 days in a row, from 27 October to 1 November 2014, in the classroom of Dept. SIL.
27 November 2014
image of news Baru-baru ini Kota Bogor ‘didaulat’ sebagai kota paling macet nomor satu di republik ini. “Sakitnya tuh di sini,” ujar Walikota Bogor Dr Bima Arya seraya mendekatkan tangan kanannya ke dada bagian kiri. Tingkahnya ini mengundang tawa ratusan peserta Seminar Nasional Pengarusutamaan Lingkungan dalam Pengelolaan sumberdaya Alam: Tantangan dalam Pembangunan Nasional, Kamis (6/11) di IPB International Convention Center (IICC) Bogor.
Other News